Hedera Club

Fejlesztések 2017-ben

 

A 2017. év folyamán jelentős fejlesztést tudtunk megvalósítani a cégünkben.

A Magyar Kormány a Bethlen Gábor Alap Zrt. közreműködésével támogatást biztosított a családi vállalkozásunknak az „Eredeti ízek az Ön asztalára a hajdújárási Hederából! – Innovatív piaci jelenlét biztosítása a vendéglátásban” elnevezésű projektünk megvalósításához.

A projekt célja az hajdújárási Hedera-Club d.o.o. által működtetett étterem szolgáltatásainak fejlesztése volt, különös tekintettel az újszerű megoldásokra az észak-vajdasági vendéglátó piacon. Ez magába foglalta az étterem kapacitásának bővítését, ugyanakkor a catering-szolgáltatás fejlesztését is, különös tekintettel annak elérhetőségére és piaci lefedettségére.

A versenytársainktól eltérően a helyben történő fogyasztás és a terepen történő értékesítésünk mértéke kiegyenlített. Ezt az arányt megtartva, egyszerre kívántuk bővíteni az éttermet és a kiszállítási kapacitásunkat. A projekt 2017.01.01. és 2018.02.28. között került megvalósításra.

Bethlen Gábor Alap

A 2017 júliusában folyó bővítési munkálatok után az éttermünk benti része további 50 férőhellyel bővült, így már egyszerre akár 140 vendéget is ki tudunk szolgálni az éttermünkben, a vasárnapi ebédek, vagy más rendezvények alkalmával. Ehhez a szükséges bútorokat a pályázati támogatásból szereztük be.

A házhozszállítás bővülését ugyancsak megkönnyítette, hogy a támogatásból új eszközöket vásárolhattunk. Az ételek kiszállításához és a cateringhez használatos edénykészletünket bővítettük hordozható hőtároló edények, hőtartó ételszállító dobozok, valamint egy 84 tányér kapacitású tálaló állvány beszerzésével.

Az étterem kapacitásainak bővítése után a hangsúlyt a piaci térhódításra fektetjük. Ennek részeként fejlesztettük az éttermünk immár háromnyelvű (magyar, szerb és angol) honlapját, mivel bővült az étterem és a szolgáltatásaink köre is. A támogatás egy részét rádiós és televíziós reklámozásra használtuk fel, valamint az étterem bővítését követően új szórólapokat és brosúrákat készíttettünk, valamint frissítettük az étlapot is, amely immár három nyelven (magyar, szerb és angol) érhető el.

A projekt lezárásaként a cégünk is részt vett és bemutatkozott Budapesten a II. Kárpát-medencei Gazdasági Kiállításon és Konferencián a Várkert Bazárban 2018. március 12-én és 13-án.